Den forstyrrende indvirkning af bolig-AI'er på markedet for boligejendomme

Den forstyrrende indvirkning af bolig-AI'er på markedet for boligejendomme

Ejendomsmarkedet er en industri på trillioner dollars, der er blevet forstyrret af brugen af kunstig intelligens. AI-markedet for boliger er vokset med en eksponentiel hastighed og forventes at vokse endnu hurtigere i de kommende år.

AI kan hjælpe med alle faser af ejendomsprocessen, lige fra at bestemme hvilken type bolig der skal købes, til at finde et realkreditlån, til at finde en ejendomsadministrator til dit nye hjem.

AI kan også hjælpe med den besværlige opgave med husjagt. Den kan scanne lister på få minutter og finde dit perfekte hjem på få timer ved at bruge maskinlæringsalgoritmer og dataanalyse.

Hvad er en Housing AI, og hvordan fungerer den?

Housing AI er et system designet til at automatisere processen med at finde og leje lejligheder. Det bruger kunstig intelligens til at gøre dette.

Denne AI blev oprindeligt bygget med det formål at løse et specifikt problem: hvordan finder man en lejlighed i NYC? Der er så mange muligheder, og der er så mange hjemmesider, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Housing AI løser dette ved at bruge maskinlæringsalgoritmer, hvilket i bund og grund betyder, at det bliver smartere, når du bruger det.

Hvordan AI & Machine Learning ændrer måden, vi lever på som samfund

AI kan bruges til at løse boligkrisen ved at forudsige, hvor der vil være mangel på boliger. Den kan også forudsige, hvor efterspørgslen efter boliger bliver højere i fremtiden, og den kan forudsige, hvor der bliver flere enlige husstande.

Et nærmere kig på nogle af de mest fremtrædende AI'er til at transformere boligejendomme

Ejendomsbranchen er under en stor forandring. Og AI viser vejen.

AI er blevet brugt til at analysere store mængder data og forudsige tendenser på boligmarkedet. Denne teknologi kan bruges til at få en bedre forståelse af, hvor og hvornår folk køber bolig, hvad de leder efter, og hvilke ejendomme der er bedst egnede til dem.

Disse oplysninger vil hjælpe agenter med at finde nye kundeemner og lukke flere handler, samtidig med at de hjælper købere med at finde deres drømmehus hurtigere end nogensinde før.

Få mere info om Hus og have liv her.

Fremtiden for boligindustrien med automatisering og kunstig intelligens

Boligbranchen er en af de vigtigste og ældste industrier i verden. Det har været en af de vigtigste drivkræfter bag økonomisk vækst, og det vil det fortsætte med i fremtiden.

Fremtiden for denne industri er dog ikke uden udfordringer. Arbejdsstyrken bliver ældre, og der er færre mennesker, der er interesserede i at arbejde inden for dette felt. Automatisering og kunstig intelligens kan hjælpe med at løse disse problemer ved at overtage nogle af de jobs, der udføres af mennesker i dag.

Fremtiden for byggeri – Bygge boliger med robotter

Fremtiden for byggeri er i hænderne på robotter. Teknologien har eksisteret i et stykke tid nu, og den er blevet brugt til at bygge boliger i Kina, men den er stadig ikke mainstream.

Robotterne er også i stand til at gøre meget mere end bare at bygge boliger. De kan programmeres til alt fra at lægge mursten, skære i metal og samle møbler.